FŐOLDAL
BELÉPÉS
JÁTÉKSZABÁLY
GYIK
KAPCSOLAT
NYERTESEK
ÜZLETLISTA

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Ki vehet részt a promócióban?

A promócióban részt vehet minden, kizárólag magyarországi bejelentett lakcímmel rendelkező, 18 éven felüli természetes személy.

Hogyan vehetek részt a játékban?

Vásárolj a promóció ideje alatt legalább 1 db TIGER vagy 1 db XPLODE márkájú terméket valamely magyarországi értékesítő helyen a promóció ideje alatt. Készíts egy képet a termékről, majd töltsd fel a szükséges adatok megadásával a www.nagydurranas.hu oldalon. Az üzletek és a játékban résztvevő termékek listáját megtalálod a www.nagydurranas.hu oldal játékszabályzat menüpontjában. A nyerteseket sorsolással választjuk ki.

Hol tudok promóciós terméket vásárolni?

Az üzletek és a játékban résztvevő termékek listáját megtalálod a www.nagydurranas.hu oldal játékszabályzat menüpontjában.

Meddig jelentkezhetek a nyereményjátékra?

A nyereményjáték 2018. december 27. 00:00:00 órától 2019. január 05. 23:59:59-ig tart. Az honlapon ezen időintervallumban játszhatsz.

Mik a nyeremények?

A nyereményjáték során három értékes nyereményt sorsolunk ki a pályázók között: 1 db Samsung A8 okostelefon, 1 db Samsung 55” smart televízió és 1 db NIU N1s elektromos robogó.

Mikor lesz a sorsolás?

A sorsolás időpontja 2018. január 15. 14:00 óra. A nyerteseket emailben értesítjük. A sorsolás nem nyilvános.

Hány pályázatot küldhetek be?

Ha több terméket is vásároltál, akkor termékenként egy pályázatot küldhetsz be. Több termék vásárlásával, illetve több pályázattal növelheted az esélyedet a sorsolás során.

Mit kell tennem, ha nyertem?

Ha nyertél, akkor a regisztráció során megadott e-mail címeden felvesszük Veled a kapcsolatot 3 munkanapon belül az ajándék átvételével kapcsolatban.

Hogyan kapom meg a nyereményemet?

Ha nyertél, e-mailben vagy telefonon egyeztetünk Veled a nyeremény átvételével kapcsolatban. A nyeremények átadásáról egyeztetünk Veled a kapcsolatfelvétel során.

Hol jelezhetem, ha technikai problémám van?

A nyereményjáték időtartama alatt kérdéseidet a következő elérhetőségeken jelezheted: E-mail: nagydurranas@bangbang.hu
Telefon: +36 1 610 8952 (H-P 9:00-17:30)
Levelezési cím: 1393 Budapest Pf. 341. Bang Bang Reklámügynökség